Trappräcken med kvalitét i världsklass

Vi har stor utbud av egna modeller som kan uppfylla det flesta önskemål. Men vi även designar och tillverkar enligt era behov. Utvändigt monterade trappräcken kommer som standard varmtgalvade (varmförzinkade) med rostgaranti och pulverlackerade enligt önskemål RAL karta. Kontakta oss smide@karles.se.  Vi hjälper dig att välja rätt utomhusräcke i massiva smide som dessutom är varmförzinkat med 25 års garanti på rostskyddsbehandling!

Förutom trappräcken erbjuder vi även grindar, balkongräcken, franska balkonger, staket samt smidesdörrar.

Hur gör jag för att beställa trappräcken?

1. Välj modell bland våra modeller (oavsett om det är grind eller räcke), bildgalleri eller design galleri.
Det går även att mejla egen bild eller ritning till oss
2. Anpassa efter dina behov; utseende, bredd, höjd och form. 
Materiall, krusiduller och m.m
3. Mejla smide@karles.se

 

Har du svårt att bestämma dig för vilket trappräcke du vill ha?

Vi har flera års erfarenhet och vi kan hjälpa dig, om du skickar bild på hus eller tomt, samt beskriver lite vilken stil ni gillar och i vilket syfte den behovs.

Trappräcke tillverkas enligt allmäna regler som gäller balkongräcke (h.110cm). Vid övriga önskemål (typ lägre höjd 90cm eller större avstånd mellan stänger) vänder man sig till Byggnadsnämnden för att göra en bedömning. Flera alternativ på utförande möjliga.

Nedan kan du se bilder på våra trappräcken!

Vanliga frågor och svar om smidda Trappräcken

Fråga: Vilka material använder ni för att tillverka era trappräcken i smide?
Svar: Vi använder högkvalitativt smidesjärn för att tillverka våra trappräcken. Det är känt för sin hållbarhet och eleganta utseende.
 

Fråga: Kan ni skräddarsy trappräcket efter mina specifika mått och önskemål?

Svar: Ja, vi specialtillverkar våra trappräcken för att passa perfekt till dina mått och designpreferenser. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att uppfylla våra kunders unika behov.

Fråga: Hur lång tid tar det att tillverka och installera ett trappräcke i smide?

Svar: Tiden för tillverkning och installation beror på storleken och komplexiteten hos ditt trappräcke samt vår nuvarande arbetsbelastning. Vanligtvis tar det några veckor från beställning till färdig installation.

Fråga: Är era trappräcken säkra och uppfyller de alla säkerhetsstandarder?

Svar: Ja, våra trappräcken är designade och tillverkade med säkerhet som högsta prioritet. Vi följer alla relevanta säkerhetsstandarder och ser till att våra produkter är stabila och pålitliga.
 

Fråga: Vilka underhållskrav har era trappräcken i smide?

Svar: Våra trappräcken kräver minimalt underhåll för att behålla sitt utseende och funktion. En regelbunden rengöring och eventuell ytbehandling kan behövas för att skydda mot rost och bevara smidets skönhet över tiden.