Fransk balkong

Fransk balkong i smide är traditionella, dessutom vackra och hållbara. Du som har ett äldre, traditionellt hus, men även du med ett modernt hus, har mycket att vinna på att låta räcke vara smitt i järn. Järnet kan vara runt eller platt och alla möjliga snygga designer är möjliga. Fransk dörrräcke kan vara halvrunda, raka eller fyrkantiga. 

Förutom franska balkonger erbjuder vi även trappräcken, balkongräcken, grindar, staket samt smidesdörrar.

fransk halvmåne format

Vilken fransk räcke ska jag välja?

Fransk balkong kan anpassas till din stil, hus samt omgivningen. Vi har standard material som passar det flesta, men du kan välja ett annat, oftast till samma pris. Fransk räcket ska vara en enkel avgränsning, ge ett ordentligt skydd mot fallolyckor, men även utsmycka ditt hus. Vi hjälper dig att välja rätt utomhusräcke för din dörr och fönster i massiva smide som dessutom är varmförzinkat med 25 års garanti på rostskyddsbehandling!

Fransk balkong- hur beställer jag?

1. Välj modell bland våra modeller (oavsett om det är grind eller räcke), bildgalleri eller design galleri.
Det går även att mejla egen bild eller ritning till oss
2. Anpassa efter dina behov; utseende, bredd, höjd och form. 
Materiall, krusiduller och m.m
3. Mejla smide@karles.se 
eller ring 0739839355


Har du svårt att välja eller bestämma?
Vi har flera års erfarenhet och vi kan hjälpa dig, om du skickar bild på hus eller tomt, samt beskriver lite vilken stil ni gillar och i vilket syfte den behovs.

Fransk balkongräcke

Det behövs inte så mycket för att göra ett fransk räcke av massiva smide till en vacker prydnad för ditt hus. Det är dyrare i grunden att låta bygga ett smidesräcke, men kortfattat är det underhållsfritt. En rengöring ibland är det enda som behövs. Välj modell, anpassa utseende, samt välj färgen som passar till dit hus. Justerbara fäste som ingår underlättar montering. Inspirera dig gärna i vår bildgalleri, d.v.s. bilder från nöjda kunder. 

Prisaspekten är också viktig. Där gäller det att tänka långsiktigt. Ett bra fransk räcke med hög kvalitet och bra hållbarhet håller bra många år, och kan i längden löna sig, även om det verkar dyrare i inköp. Har du begränsat ekonimi är det rätt att passa på våra kampanjer samt reavaror.