Grind i tidlös smide

En grind i tidlöst smide kombinerar både estetik och stabilitet, fungerar som en effektiv barriär för att hindra djur eller små barn från att smita.

Vi tillverkar din grind eller smidesgrind i olika material för att möta olika krav och preferenser.

Den bidrar också till att skapa en elegant och inbjudande atmosfär vid infarten eller trädgårdens ingång. Utöver detta ger en smidesgrind en mervärdeeffekt genom att höja husets värde och förbättra dess övergripande estetik.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov.
Vårt omfattande sortiment inkluderar olika typer av smidesgrindar, såsom enkel- och dubbelgrindar, infartsgrindar och slagggrindar. För att ytterligare öka bekvämligheten kan du också utrusta din grind med en motor.
Utforska våra alternativ och låt oss hjälpa dig skapa den perfekta smidesgrinden som inte bara är funktionell utan även förhöjer estetiken runt din bostad.
Kontakta oss smide@karles.se för skräddarsydda och kvalitativa smidesgrindar som passar dina behov och ökar både säkerhet och visuell tilltänksamhet.

Vårt sortiment inkluderar robusta material i olika dimensioner, vilket ger flexibilitet och möjligheten att anpassa grinden till olika designkoncept.

Vi specialiserar oss på smide och strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet.
Våra smidesgrindar tillverkas med noggrannhet och uppfyller höga säkerhetsstandarder för att säkerställa trygghet i din hemmiljö. Vi anpassar våra produkter för att passa olika stilar och arkitektoniska designkoncept, och vi tillverkar dem i olika material, inklusive robusta alternativ. Dessutom är de underhållsfria, tack vare roskyddsbehandling, d.v.s. varmförzinkning. 

Oavsett vilken typ av hus eller trädgård du har, är våra rejäla smidesgrindar utformade för att passa och förhöja din fastighets utseende. Kontakta oss  smide@karles.se för att diskutera dina behov och önskemål, och låt oss skapa den perfekta smidesgrinden som kompletterar din stil och ökar säkerheten i din omgivning.

Tidlösa grindar, specialanpassade smidesgrindar - Du hittar allt hos oss

järn grind i smide

Smidesgrindar i oslagbar kvalité
Grindar kompletterar såväl staket som häckar och ger en total inramning av en trädgård eller ett visst område i trädgården. De fyller en viktig säkerhetsfunktion, men är också samtidigt en viktig detalj för helhetsintrycket av fastigheten. Smidesgrindar kommer i olika utförande, allt ifrån klassiska mönster med utsmyckningar till rena och moderna grindar för bästa funktionalitet. Grindar i smide är i särklass det säkraste alternativet för den som verkligen vill skydda sin fastighet eller värdefulla föremål på tomten men även som utsmyckning av villan.

Hur beställer jag en smidesgrind?

  1. Utforska vårt sortiment av modeller, vare sig det gäller grindar eller räcken, genom vårt bildgalleri eller designgalleri. Du har också möjlighet att mejla oss din egen bild eller ritning för skräddarsydda lösningar.
  2. Anpassa produkten efter dina specifika behov, inklusive utseende, bredd, höjd och form. Vi erbjuder flexibilitet för att möta dina unika krav.
  3. Välj bland olika material, krusiduller och andra alternativ för att skapa en produkt som passar perfekt in i din vision. Vi är här för att förverkliga dina idéer och skapa skräddarsydda lösningar som möter dina förväntningar.
  4. Mejla smide@karles.se 


Känner du dig osäker eller har svårt att fatta ett beslut?

Vi har många års erfarenhet och står redo att bistå dig. Skicka en bild på den ställe du vill ha räcke och beskriv vilken stil du föredrar samt syftet med den önskade produkten. Med denna information kan vi ge dig personlig assistans och rådgivning för att säkerställa att du får det bästa alternativet som passar dina behov och estetiska preferenser.

Motorstyrda grindar är särskilt praktiska

Smidesgrindar erbjuder möjlighet till låsning med traditionella lås och kan även fjärrstyras för extra bekvämlighet.
Motorstyrda grindar är särskilt praktiska vid uppfarter, och vår FAAC grindautomatik är speciellt anpassad för det skandinaviska klimatet och klarar även sträng kyla.
Passa på att köpa en smidesgrind med upp till 30 % RABATT!

Även om smidesgrindar naturligt harmoniserar med smidesstaket, utgör de även ett stilfullt alternativ när de kombineras med en häck som ramar in trädgården. Utforska möjligheterna med smidesgrindar för att förbättra både säkerheten och estetiken i din omgivning.

grind

Vanliga frågor och svar om Grind

Vad är en grind?

En smidesgrind är en port eller grind som är tillverkad genom smideskonst, vanligtvis av metall som järn. Den kännetecknas ofta av konstnärliga detaljer och hållbarhet.

Vilka är fördelarna med en smidesgrind jämfört med en vanlig grind?

Smidesgrindar är kända för sin hållbarhet och estetiska appell. De är oftast mer robusta än vanliga grindar och kan anpassas konstnärligt efter kundens önskemål, vilket ger en unik och stilfull touch till omgivningen.

Hur underhåller man en smidd grind?

För att underhålla en smidesgrind bör du regelbundet rengöra den från smuts och damm med en mjuk borste eller trasa. Applicera sedan ett skyddande skikt av rostskyddande färg eller lack för att förhindra rostbildning.

Var kan man köpa en grind?

Smidesgrindar kan köpas från specialiserade smidesverkstäder, hantverkare eller företag som är inriktade på metallprodukter. Många gånger kan du även hitta dem hos trädgårds- och byggnadsvaruhus.

Vad kostar en grind i smide vanligtvis?

Priset på en smidesgrind varierar beroende på storlek, design och kvalitet. En enkel smidesgrind kan börja från några tusen kronor, medan mer komplexa och stora grindar kan kosta betydligt mer. Det är bäst att begära prisuppgifter från olika tillverkare för att få en exakt uppfattning om kostnaden.
Ett högkvalittivt och hållbart grind kommer att hålla i många år och kan över tiden visa sig vara ett ekonomiskt fördelaktigt val, även om det initialt kan verka dyrare.
Om du har budgetrestriktioner, bör du överväga att dra nytta av våra pågående kampanjer och reaerbjudanden för att hitta prisvärda alternativ utan att kompromissa med kvaliteten