GRIND & GÅNGGRIND- FOTOGALLERI

Låt dig inspireras av våra befintliga modeller samt av det bildgalleri som även visar olika varianter skräddarsydda efter kundens önskemål. Oavsett vad du söker, vare sig det är balkongräcken, grinden eller staket, så finns det gott om möjligheter att hämta inspiration från vår kollektion.
Om du till exempel gillar ett visst mönster som finns på en grind men önskar det på ett balkongräcke i stället, så är det inga problem. Vi kan undersöka om det går att anpassa eller hitta en liknande lösning som passar dina önskemål.

Vi har en stor kundbas i hela landet och vi kan erbjuda många referensbilder för att ge dig en känsla för vårt arbete. Observera att inte alla kunder skickar bilder, därför erbjuder vi en rabatt på referensbilder för att bygga upp en större samling av bilder som visar det arbete vi utfört.
Vi har varit verksamma på marknaden sedan år 2010 och har därför en omfattande samling av bilder med många olika exempel för att visa vårt breda utbud. Vid behov kan vi även skicka närbilder på olika material och detaljer som ingår i samma grunt pris.

Hos oss finns inget som heter "standard", då vi prioriterar att skräddarsy våra produkter efter kundens behov. Vi är flexibla och kan även erbjuda expertråd tack vare vår omfattande erfarenhet. Många anpassningar ingår i det ordinarie priset.
Kontakta oss om du behöver hjälp
smide@karles.se

Klicka på bild eller åt vänster för att gå till intresserat kategori

Bilgrind- infartsgrind

Gångrind- persongrind

Mer bilder blandat -osorterat