Smidesgrind och staket

Är du på jakt efter specialdesignade balkongräcken?

Hos oss strävar vi alltid efter att den nya grinden ska harmonisera perfekt med din bostad, trädgård och omgivning. På Karles erbjuder vi skräddarsydda grindar som är skapade efter dina individuella önskemål. Här kan du även finna inspiration och vägledning genom referensbilder från tidigare nöjda kunder och deras projekt!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag smide@karles.se eller 0739-839355

Vi erbjuderett brett utbud av anpassningsmöjligheter

Hos oss har du ett brett utbud av valmöjligheter när det kommer till att skräddarsy din smidesgrind.

  • Du kan välja höjden på grinden och önska att den passar perfekt till dina specifika öppningsmått.
  • Valet av att inkludera eller utesluta spjut på toppen är helt upp till dig, precis som handtag och låsskylt runt låset, eller om du föredrar en minimalistisk design utan dessa detaljer.
  • Grinden kan även vara delad i mitten eller på annat sätt anpassad efter dina önskemål.
  • Naturligtvis kan du även välja färgen enligt RAL-kartan för att säkerställa att din grind smälter sömlöst in i sin omgivning.
Med dessa otroliga möjligheter kan du skapa en smidesgrind som passar perfekt för just ditt hem
grind, gånggrind

Hur beställer jag en grind? Det är enkel.

  1. Utforska vårt sortiment av modeller, vare sig det gäller grindar eller räcken, genom vårt bildgalleri eller designgalleri. Du har också möjlighet att mejla oss din egen bild eller ritning för skräddarsydda lösningar.
  2. Anpassa produkten efter dina specifika behov, inklusive utseende, bredd, höjd och form. Vi erbjuder flexibilitet för att möta dina unika krav.
  3. Välj bland olika material, krusiduller och andra alternativ för att skapa en produkt som passar perfekt in i din vision. Vi är här för att förverkliga dina idéer och skapa skräddarsydda lösningar som möter dina förväntningar.

Mejla smide@karles.se 

Känner du dig osäker eller har svårt att fatta ett beslut?

Vi har många års erfarenhet och står redo att bistå dig. Skicka en bild på den ställe du vill ha räcke och beskriv vilken stil du föredrar samt syftet med den önskade produkten. Med denna information kan vi ge dig personlig assistans och rådgivning för att säkerställa att du får det bästa alternativet som passar dina behov och estetiska preferenser.

Här finner du vårt sortiment av grindmodeller, som kan anpassas efter dina specifika önskemål. Utforska också vårt 'Designgalleri' för att se olika alternativ. Klicka på 'Designa'-knappen för ännu fler möjligheter.

   Klicka på bild för att se förstoring.

Smidesgrindar - inspirerande bildgalleri