Personlig grind och staket

Smides grindar & staket är traditionella, vackra och hållbara. Det behövs inte så mycket för att göra ett smides grind & staket av järn till en vacker prydnad för huset som höjer värdet.
Med en specialdesignad smidesgrind till entrén förmedlas en exklusivare och charmigare känsla till alla besökare. Ett järn grind ska helst gå i stil med hus och omgivning för att passa in så bra som möjligt, men även borde passa till er stil och behov. Den tänkta funktionen är ofta avgörande vilken form och vilka material som är passande i det enskilda fallet. Kontakta oss på smide@karles.se 

Vi hjälper dig att välja rätt grind & staket i massiva smide som dessutom är varmförzinkat
med 25 års garanti på rostskyddsbehandling!

Smidesgrind

Grindar kompletterar såväl staket som häckar och ger en total inramning av en trädgård eller ett visst område i trädgården. De fyller en viktig säkerhetsfunktion, men är också samtidigt en viktig detalj för helhetsintrycket av fastigheten. Smidesgrindar kommer i olika utförande, allt ifrån klassiska mönster med utsmyckningar till rena och moderna grindar för bästa funktionalitet. Smidda grindar är i särklass det säkraste alternativet för den som verkligen vill skydda sin fastighet eller värdefulla föremål på tomten men även som utsmyckning av villan.

Prisaspekten är också viktig. Där gäller det att tänka långsiktigt. Ett bra grind eller staket med hög kvalitet och bra hållbarhet håller bra många år, och kan i längden löna sig, även om det verkar dyrare i inköp. Har du begränsat ekonimi är det rätt att passa på våra kampanjer samt reavaror.

Hur beställer jag?

1. Välj modell bland våra modeller (oavsett om det är grind eller räcke), bildgalleri eller design galleri.
Det går även att mejla bild eller egen ritning till oss
2. Anpassa efter dina behov; utseende, bredd, höjd och form. Stång, krusiduller, handtag och m.m
3. Mejla smide@karles.se eller ring 0739839355


Har du svårt att välja eller bestämma?
Vi har flera års erfarenhet och vi kan hjälpa dig, om du skickar bild på hus eller tomt, samt beskriver lite vilken stil ni gillar.

bilgrind, infartsgrind

Smidesgrindar kan låsas med lås, och även fjärrstyras vid behov. De motorstyrda grindarna är mycket behändiga vid uppfarter. FAAC grindautomatiken är särskilt anpassad till vårt skandinaviska klimat och klarar sträng kyla. Köp med grind till ypp till 30 % RABATT! Även om smidesgrindar passar bäst till smidesstaket så är det även ett snyggt alternativ tillsammans med en häck som ramar in trädgården.

Smidesstaket

Smidesstaket köper du som moduler.
Vi anpassar längder til dina behov utan kostnad. Det går att montera på egen hand. För att staketet ska sitta väl krävs att staketstolparna är stabila och väl förankrade i marken. Stolparna kan vara tillverkade i sten, trä eller i smidesjärn. Vi rekommenderar alltid variant med varmförzinkning för att förhöja livslängd på staket.

staket, järn
staket, järn