FRANSK BALKONG

Är du på jakt efter specialdesignade franska balkongräcken?

Oavsett dina behov, strävar vi efter att det nya räcket eller den franska balkongen harmonierar perfekt med din bostad. På Karles erbjuder vi skräddarsydda tillverkningar som uppfyller dina individuella önskemål.
Här kan du även finna inspiration och vägledning med hjälp av referensbilder från tidigare nöjda kunder och deras utförda projekt!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag smide@karles.se eller 0739-839355

FRANSK BALKONG B6

Fransk balkong - monteringsmöjligheter

Fransk balkong- hur beställer jag?

  1. Utforska vårt sortiment av modeller, vare sig det gäller grindar eller räcken, genom vårt bildgalleri eller designgalleri. Du har också möjlighet att mejla oss din egen bild eller ritning för skräddarsydda lösningar.
  2. Anpassa produkten efter dina specifika behov, inklusive utseende, bredd, höjd och form. Vi erbjuder flexibilitet för att möta dina unika krav.
  3. Välj bland olika material, krusiduller och andra alternativ för att skapa en produkt som passar perfekt in i din vision. Vi är här för att förverkliga dina idéer och skapa skräddarsydda lösningar som möter dina förväntningar.

Mejla smide@karles.se 

Känner du dig osäker eller har svårt att fatta ett beslut?

Vi har många års erfarenhet och står redo att bistå dig. Skicka en bild på den ställe du vill ha räcke och beskriv vilken stil du föredrar samt syftet med den önskade produkten. Med denna information kan vi ge dig personlig assistans och rådgivning för att säkerställa att du får det bästa alternativet som passar dina behov och estetiska preferenser.

Fransk räcke - välj modell

Klicka för större bild.  Alla ritningar visar räcke H.110cm B.100cm. Utseende kan se helt annorlunda ut vid längre balkong. Vi kan göra ritningar för att visa skillnaden, ev. besök projektgalleri.

Prisaspekten är också viktig. Där gäller det att tänka långsiktigt. Ett bra fransk räcke med hög kvalitet och bra hållbarhet håller bra många år, och kan i längden löna sig, även om det verkar dyrare i inköp. Har du begränsat ekonimi är det rätt att passa på våra kampanjer samt reavaror.

WEBSCHOP