Behöver din lägenhet eller hus
måttanpassat räcke?

Upptäck vårt inspirerande utbud av befintliga modeller och bläddra igenom vårt bildgalleri som visar olika varianter skräddarsydda efter våra kunders individuella önskemål.
Oavsett om du är ute efter balkongräcken, grindar eller staket, så erbjuder vår kollektion gott om möjligheter att hitta den perfekta designen för dig.
Om du till exempel förtjust i ett specifikt mönster på en av våra grindar, men föredrar det på ett balkongräcke istället, behöver du inte oroa dig. Vi är experter på att anpassa och skräddarsy våra produkter för att passa just dina behov. Låt oss tillsammans utforska de otaliga möjligheterna och skapa något unikt som speglar din stil och personlighet.

Hos oss finns inget som heter "standard", då vi prioriterar att skräddarsy våra produkter efter kundens behov. Vi är flexibla och kan även erbjuda expertråd tack vare vår omfattande erfarenhet. Många anpassningar ingår i det ordinarie priset. Kontakta oss om du behöver hjälp smide@karles.se

Inspirera dig med bilder från nöjda kunder.

Klicka på bild för att se förstoring. Vid frågor om någon model från bildgalleri, ange bild nr t.ex. 43/171 eller helst spara ner bilden (gör skärmdump).