Balkongräcke & inomhusräcke - BILDGALLERI

Utforska vårt imponerande urval av befintliga modeller och låt dig inspireras av det omfattande bildgalleriet som visar skräddarsydda variationer utifrån våra kunders unika önskemål. Oavsett om du letar efter balkongräcken, grindar eller staket, så finns det en överflöd av möjligheter att finna inspiration i vår samling.
Kanske älskar du ett specifikt mönster på en av våra grindar men önskar det på ett balkongräcke istället? Inga problem. Vi är experter på att anpassa och skräddarsy våra produkter för att passa dina exakta önskemål.

Hos oss finns inget som heter "standard", då vi prioriterar att skräddarsy våra produkter efter kundens behov. Vi är flexibla och kan även erbjuda expertråd tack vare vår omfattande erfarenhet. Många anpassningar ingår i det ordinarie priset.
Kontakta oss om du behöver hjälp
smide@karles.se

Låt oss tillsammans utforska de många möjligheterna och skapa något unikt räcke för dig och din bostad

Balkongräcke och inomhusräcke:

Vi har en stor kundbas i hela landet och vi kan erbjuda många referensbilder för att ge dig en känsla för vårt arbete. Observera att inte alla kunder skickar bilder, därför erbjuder vi en rabatt på referensbilder för att bygga upp en större samling av bilder som visar det arbete vi utfört.
Vi har varit verksamma på marknaden sedan år 2010 och har därför en omfattande samling av bilder med många olika exempel för att visa vårt breda utbud. 
Vid behov kan vi även skicka närbilder på olika material och detaljer som ingår i samma grunt pris.

Klicka på bild eller åt vänster för att gå till intresserat kategori

Inomhusräcke

Räcke: altan, balkong, terassräcke

Mer bilder blandat -osorterat