Utomhusräcke i massiva smide_ B5 till balkonger, terrasser och altaner_ GARANTI

Rea:
5 100 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2007203
Antal:
Kommentar till butiken:
Beställningsvara
Elegant smidesräcke skräddarsytt för dina önskemål. Modell B5

Våra smidesräcken är konstruerade för att säkerställa optimal stabilitet och trygghet, vilket effektivt minskar risken för fallolyckor på balkonger eller trappor. Utöver dess robusthet erbjuder smidesjärnet också en flexibilitet som möjliggör unika designkoncept. Har du specifika önskemål eller idéer? Vi är experter på att förverkliga dina visioner.

Räcken är tillverkad av högkvalitativa material, dessutom varmförzinkade, d.v.s. behandlade för att skydda mot rost. Vilket förlänger livslängden och gör dem underhållsfria och hållbara. Dessutom är räcke pulverlackerade halvblank som standard för att ge en lätt och elegant finish, men du kan välja vilken färg som helst från RAL-kartan, samt matt finish utan extra kostnad.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Modell B5 är passande för alla typer av hus och uppfyller stränga krav på både hållbarhet och säkerhet, i full överensstämmelse med BBR-reglerna.
Priset per löpmeter.

 
Vi anpassar detta utomhusräcke efter din balkong, altan eller terrass, både när det gäller dimensioner och materialval samt fästmetoder, för att möta dina specifika behov och önskemål.
Vi tillverkar smidesräcken i olika material för att tillgodose olika krav och preferenser. Vårt sortiment omfattar robusta material i olika dimensioner, vilket ger flexibilitet och möjlighet att anpassa räckena till olika designkoncept.

Du väljer inom samma pris:
  • massiva fyrkantiga järnstänger 12x12mm, runda 14mm, eller plattjärn 25x5. Underliggaren profilrör 25x25mm, eller plattjärn 25x5mm. Överliggare plattjärn 40x8mm, eller fyrkantiga profilrör 40x20mm. Stolpar profilrör 30x30mm ingår vid behöv.  
  • Variant med raka räcke.
  • Finns möjlighet att anpassa formen, t.ex. vid snedtak, takränna osv.
  • Färgen: enl.standard RAL karta
  • montering på golvet, finns möjlighet att anpassa fäste (montering underifrån-framifrån osv. vid mest avancerade, enstaka fall kan det kosta + 980:- en gångskostnad )
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Utförandet enl. BBR kravet.
 
  • Standard höjd 110cm.
  • Standard avstånd mellan stång max 10cm.
  • Vid intresse av övriga varianter/material återkommer vi med offert.
  • Leverans 2-6 veckor som standard.
Vi kan leverera nästan över hela landet och erbjuder även samlad leverans till förmånligt pris. Möjlighet till avhämtning finns också.
 
(Klicka på bilden och sedan på bilden igen längst upp för att visa den i större format. Dessa är bara några exempelbilder; fler bilder finns tillgängliga i vårt bildgalleri.)

Kontakta oss: smide@karles.se
________________________________
Vi har varit verksamma på marknaden sedan 2010 och har glatt många kunder, vilket värmer våra hjärtan. Kontakta oss för att diskutera dina behov och önskemål när det gäller smidesräcken. Vi är redo att skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt in i din inomhusmiljö.